Aanleggen van uw tuin

Onlangs verhuist of nieuwe ideeën over het inrichten van uw tuin ? Boers Tuinklussen helpt u graag met het realiseren van uw droomtuin.
Heeft u zelf een tuinplan/ontwerp en zoekt u een hovenier die kan helpen met het aanleggen van uw tuin? Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren.
Ook als u nog geen tuinplan/ontwerp hebt bent u bij ons aan het goede adres. Samen bespreken we uw wensen, om deze om te zetten in een tuinplan/ontwerp naar uw stijl. Is dit naar wens? Dan gaan we met passie aan de slag om uw droomtuin te realiseren.
In het tuinplan vindt u ook een beplatingsplan terug en uiteraard geven wij u graag advies over onderhoud na realisatie van uw droomtuin.
Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, worden de vorderingen gedurende het gehele traject met u doorgenomen. Zodat uw droomtuin tot in de details gerealiseerd kan worden.

Wilt u zo’n droomtuin laten aanleggen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contactformulier 

Renovatie van uw tuin

Is uw tuin niet meer volledig naar wens ? Maar wilt uw niet de hele tuin aanpakken, ook dan kunnen wij u helpen. Samen met u kijken we naar de herinrichting van uw tuin, zodat het opnieuw uw droomtuin wordt. Het hergebruiken van materialen met enkele nieuwe aspecten kan voor een verassend effect zorgen, waardoor u weer optimaal kunt genieten van uw tuin.